Richter Czech
×
 x 

0

Další informace

 
 

Důležité změny od 1. 1. 2021

  • Zboží je odesíláno přepravní službou 1. – 2. den po obdržení objednávky.
  • 1. objednávka nad 4.000,- Kč bez DPH: doběrečné 40,- Kč
    pod 4.000,- Kč: přepravné a balné 120,-Kč doběrečné 40,- Kč.
  • U objednaného zboží nad 4.000,- Kč přepravné a balné není účtováno.
  • U objednaného zboží pod 4.000,- Kč přepravné a balné činí 120,- Kč.
  • Objednávky odesílané na dobírku jsou navíc zpoplatněny příplatkem 40,- Kč.
  • Veškeré uvedené ceny jsou bez DPH, platné od 1. 9. 2020.
  • Souhlas se zpracováním osobních údajů

    Udělujete tímto souhlas společnosti Richter Czech s. r. o., se sídlem Křesomyslova 543/13, 140 00 Praha 4, IČ: 01931971 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení,
    • e-mail,
    • telefonní číslo,
    • adresa,
    • další osobní údaje potřebné pro naplnění stanoveného účelu.

    Osobní údaje budou zpracovávány pouze v rozsahu a za účelem nezbytně nutném pro:

    • příjem a vyřizování dotazů z kontaktních formulářů,
    • příjem a vyřizování poptávek a objednávek na služby a produkty společnosti a
    • jiných dotazů návštěvníků webových stránek richterczech.cz.,
    • evidenci vhodných uchazečů o zaměstnání (jako potenciálního zaměstnance).

    Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu maximálně 3 let.

    Souhlas se zpracováním osobních údajů lze vzít kdykoliv zpět, a to písemnou formou například zasláním emailu na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Richter Czech s. r. o., Křesomyslova 543/13, 140 00 Praha 4.

    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, a třetí straně jsou poskytovány pouze údaje nutné ke splnění jejich účelu (např. dopravci je třeba poskytnout jméno, adresu a telefon za účelem doručení objednávky z eshopu).

    Osobní údaje jsou poskytnuty dobrovolně, jsou přesné a pravdivé.

    K osobním údajům budou mít přístup jen pověření zaměstnanci.

    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

    V Praze 16. dubna 2018


    TOP
    Kontaktujte nás
    1000 znaků zbývá